KRJ Champions 2020

Kouluratsastusjaoksen ratsastustapahtuma

"

KRJ Champions on suuri ratsastus-
tapahtuma, jossa jokaisen sarjan
voittaja palkitaan arvonsa
mukaisella tittelillä ja muilla
huikeilla palkinnoilla."

Arvoisa kilpailija

Tervetuloa kilpailemaan KRJ Champions 2020 -tapahtumaan 28.–30.12.2020! Ohessa lisätietoja kilpailuviikonloppuun liittyen.

Sijainti

Kilpailupaikka Mandelbacke (esittely) sijaitsee Ahvenanmaalla pienessä kylässä kaukana Manner-Suomesta ja sen hälinästä. Matka sujuu autolla lentokentältä noin kolmessa vartissa, risteilyalusten satamasta hieman nopeammin. Parhaiten löydät perille laittamalla navigaattoriin osoitteeksi Grågåsvägen 105, Lungstället ja sinne saavuttuasi seuraamalla teiden varsilla näkyviä opasteita.

Pysäköinti

Seuraa liikenteenohjaajien opastusta. Hevosautot ja trailerit ajetaan pysäköintialueelle maneesin läheisyyteen. Sähköpaikan varanneet autot parkkeerataan maneesin taakse. Yleisöparkki on ensimmäisenä oikealla tallin alueelle tultaessa.

Hevosten majoitus ja sähköpaikat

Hevosia majoitetaan tarvittaessa Mandelbacken talliin (käytäville A ja B) sekä viiden kilometrin päässä kilpailupaikalta sijaitsevalle Harmaatuulen oriasemalle. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään varausjärjestyksessä.

 • Karsinapaikka su-ke 120 v€
 • Karsinapaikka ma-ke 95 v€
 • Päiväkarsina 25 v€, käytettävissä klo 8–20
 • Vuorokausikarsina 50 v€, käyttö alkaa klo 14 ja päättyy seuraavana päivänä klo 14
 • Hintaan sisältyy kuivikkeet ja heinä. Karsinat on siivottava huolellisesti ennen lähtöä.
 • Sähköpaikat sijaitsevat maneesin takana. 25 v€/vuorokausi, 50 v€/su-ke tai 60 v€/ma-ke

Paikkoja voi varata Mandelbacken omistajalta Milja Malmilalta tällä lomakkeella. Varaukset tulee kuitenkin tehdä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoita aikaväli majoitustarpeelle, hevosen nimi ja sukupuoli, sekä hevosesta vastaavan henkilön nimi. Mikäli samalla ratsastajalla tai tallilla on useampi hevonen, pyrimme majoittamaan ne lähelle toisiaan.

Vesipisteet, suihkut ja WC:t

Maneesin päädyssä on kaksi vesipistettä. Tallissa suihkut ja WC:t ovat kilpailijoiden käytettävissä. Lisäksi maneesissa on WC:t sekä ylä- että alatasanteella. Huom! Kulku talliin tapahtuu aina B-oven kautta, muihin tallin tiloihin ei ole sallittua mennä.

Kilpailukanslia

Kanslia sijaitsee maneesin päädyssä ylätasanteella. Se avataan tuntia ennen kilpailupäivän alkua ja suljetaan tunti päättymisen jälkeen. Pyydettäessä hevosen kaikki asiapaperit on esitettävä.

Ravintolapalvelut

Kilpailuviikonloppuna maneesin ylätasanteella palvelee pop up -ravintola Fikonträd, joka normaalisti toimii naapurikaupungin keskustassa. Menu sisältää herkullisia aterioita niin isoon kuin pieneen nälkään. Lisäksi Mandelbacken kahviossa on myynnissä muuta pientä purtavaa.

Verryttely, kilpailuareena ja käsihevosalueet

 • Verryttely tapahtuu Mandelbacken vastavalmistuneessa maneesin laajennusosassa (42 x 22 cm) ja itse kilpailusuoritukset esitetään päämaneesissa (65 x 80 m). Maneesien välissä kulkee koko pituudelta käytävä, jonka molemmissa päissä on ovet. Pienemmän maneesin ovet sijaitsevat pääovien läheisyydessä ja päämaneesiin kuljetaan käytävän keskeltä (ks. kuva).
  • Karsintapäivinä ratsastetaan samanaikaisesti kahdella radalla, joten verryttelyssä saa olla korkeintaan viisi ratsukkoa kerrallaan kummastakin samaan aikaan kilpailtavasta luokasta.
  • Finaalipäivänä ratsastetaan vain yhdellä radalla, jolloin verryttelyssä saa olla korkeintaan kymmenen valmistautuvaa ratsukkoa kilpailtavasta luokasta. Kilpailuareenan puolella saa olla suorittavan ratsukon lisäksi on yksi valmistautuva ratsukko.
 • Käsihevosalueet sijaitsevat ulkona kentällä ja maneesin päädyssä.
 • Huom! Verryttelymaneesin katsomo on suljettu yleisöltä tapahtuman ajaksi, mutta kilpailijoiden valmentajien ja muiden tukihenkilöiden pääsy on sallittu. Kulku katsomoon tapahtuu maneesin ylätasanteen kautta.

Aikataulu ja luokkajärjestys

Aikataulut tarkentuvat lähempänä kisaviikonloppua kun osallistujamäärät ovat selvillä. Luokat ratsastetaan seuraavassa järjestyksessä:

Karsinnat 28.–29.12.2020

 • Rata A
  1. Aamu KRJ Mid Level Champion
  2. Iltapäivä KRJ Champion
 • Rata B
  1. Aamu KRJ Young Champion
  2. Iltapäivä KRJ Pony Champion

Finaali 30.12.2020

 1. KRJ Young Champion
 2. KRJ Mid Level Champion
 3. KRJ Pony Champion
 4. KRJ Champion

Palkintojenjako

Palkinnot jaetaan heti kunkin luokan päätyttyä. Palkintojen jakoon kutsutaan kaikki luokassa sijoittuneet ratsain. Ruusukkeet kiinnitetään maneesissa ennen palkintojenjakoon saapumista. Mahdolliset muut palkinnot noudetaan kansliasta. Huomioithan, että finaalissa päivän lopuksi jaetaan vielä KRJ Supreme Champion ja KRJ Senior Champion -tittelit, joiden voittajat selviävät kaikkien päivään osallistuneiden joukosta.

Turvallisuus

Kilpailualueella liikuttaessa hevosilla tulee olla näkyvissä kilpailunumero. Koirat on pidettävä kytkettynä. Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityillä paikoilla. Tallissa ja alueella on kameravalvonta.

Viimeisin päivitys 02.01.2022

alaera jättäytyy pois ylläpidosta, enna jatkaa yksin KRJ:n ylläpitäjänä.

Yhteystiedot

Ylläpitäjä: enna (VRL-14704)
Sähköposti: krjkouluratsastus@gmail.com

© Kouluratsastusjaos   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery