Näyttelyjaos

NJ - virtuaalinen jaos

"

Virtuaalinen Näyttelyjaos eli NJ
on VRL:n alainen näyttelytoimintaa
ylläpitävä jaos, jolla on pitkät perinteet;
ensimmäiset näyttelyt järjestettiin jo
vuonna 2001."

NJ tiedottaa

Terhi on jättäytynyt ylläpidosta, alaera jatkaa jaoksen ylläpitäjänä!

Päivitykset

8/21 alkaen järjestäjä on velvollinen linkittämään kutsuun kaikki luokkatulokset, mikäli näyttelyissä on eri luokkatuomari ja päätuomari!

Sanasto

Mikä ihmeen irtoSERT? Päätuomari? Ei huolta, tutustu sanastoon täällä!

Historiaa

NJ oli ensimmäinen VRL:n alainen kilpailujaos ja se loi pohjan virtuaalimaailman järjestäytyneelle näyttelytoiminnalle. Näyttelyjaos oli alunperin vain valokuvallisille, mutta piirretyt lisättiin sen toimintaan vuoden 2020 kesäkuussa. Näyttelyjaoksen ensimmäinen ylläpitäjä oli Raisa Ojaniemi vuosina 2001-2003 ja muita ylläpitäjiä on ollut useita vuosien saatossa.

Tavoitteet

Näyttelytoimintaan osallistumalla voit saada hevosellesi NJ:n myöntämiä arvonimiä ja kantakirjakelpoisuuden kaikissa VRL:n alaisissa kantakirjoissa. Näyttelyitä voivat järjestää Virtuaalisen Ratsastajainliiton jäsenet ja vain NJ:n hyväksymät tuomarit saavat arvostella NJ-näyttelyissä.

Haluatko tuomariksi?

Tuomarikoulutus on väliaikaisesti kiinni! Kuka tahansa Virtuaalisen Ratsastajainliiton jäsen voi osallistua tuomarikoulutukseen, kunhan on ensin tutustunut Näyttelyjaoksen sääntöihin ja koulutusmateriaaleihin!

Viimeisin päivitys 2/22

Tuloslähetyksen kuvaohje lisätty! NJ muistuttaa, että näyttelyt ja luokat ovat oletusarvoisesti valokuvallisille, eikä valokuvallisille ja piirretyille ei voi järjestää yhteisiä luokkia.

!! 8/21 alkaen järjestäjä on velvollinen linkittämään kutsuun kaikki luokkatulokset, mikäli näyttelyissä on eri luokkatuomari ja päätuomari !!

Tuomarikoulutus on toistaiseksi tauolla. Toisen ylläpitäjän haku on edelleen auki, asianmukaiset hakemukset sähköpostiin!

Yhteystiedot

Ylläpitäjä: alaera (VRL-13283)
Sähköposti: vnayttelyjaos@gmail.com

© Näyttelyjaos   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery