NK - Näyttelyiden Kermaa
Näyttelyiden Kermaa

Virtuaalisen Näyttelyjaoksen alainen sivusto

Jaos tiedottaa

Näyttelyiden Kermaa -sivut yhdistyvät yhdeksi yhteiseksi sivuksi.

Erillinen rotujaottelu poistuu Näyttelyiden Kermaa sivustoilta ja ne palaavat yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Näin arvonimien anominen on kaikille roduille yhtä helppoa, eikä ole ylläpitäjäsidonnainen.

Ponien NK:n vanhat anomukset

Jos olet anonut arvonimeä ponillesi vanhan Ponien NK:n sivuston kautta, eikä arvonimeä ole myönnetty, lähetä uusi hakemus sähköpostiin nayttelykermaa@gmail.com ja käsittelemme hakemuksen mahdollisimman pian! Voit lähettää alkuperäisen hakemuksen sellaisenaan, eikä sen tarvitse olla tällöin samaa muotoa kuin uudet anomukset.

Näyttelyiden Kermaa on nyt mukana VRL:ssa!

Kaikki uudet arvonimet lisätään suoraan VRL:n tietokantaan, eikä niitä enää merkitä tänne sivuille. Vanhoja arvonimipalkittuja käydään läpi, jotta nekin voidaan aikanaan siirtää VRL:oon.

Tervetuloa Näyttelyiden Kermaa -sivustolle

Näyttelyiden Kermaa on Virtuaalisen Näyttelyjaoksen, lyhyemmin NJ, alainen sivusto, joka myöntää hevosille erilaisia arvonimiä. Arvonimiä on yhteensä 5 ja niitä voidaan anoa näyttelytuloksien perusteella

Alunperin Näyttelyiden Kermaa oli kaikille roduille yhteinen, mutta vuonna 2007 se jaettiin hevostyyppien ja/tai -rotujen perusteella eri alasivustoihin. Vuonna 2021 alkoi keskustelu uudesta Näyttelyiden Kermaa -sivustosta, joka jatkaisi samalla alkuperäisellä tavalla. Tämä saatiin vihdoin tehtyä kesäkuussa 2022, ja saman kesäkuun puolivälissä NK pääsi myös Virtuaalisen ratsastajainliiton alaisuuteen, jonne kaikki myönnetyt arvonimet lisätään.

Ylläpitoon voi ottaa yhteyttä sähköpostilla nayttelykermaa@gmail.com

Viimeisin päivitys 30.06.2022

Vanhat Ponien NK:n sivuston kautta anotut arvonimihakemukset voi lähettää uuteen sähköpostiin.

Yhteystiedot

Ylläpitäjät: Kirsiina (VRL-05196)
Sähköposti: nayttelykermaa@gmail.com

© Näyttelyjaos   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery