Rivia & Skellige

Koko Chelm


kuvista kiitos © Benny de Ruiter Stables

"Koko"
VH17-021-0002

ruunikonkimo trakehnertamma, 163cm
04.12.2016 - 4v 14.6.2017

kasvattanut Chelmsford
omistaa Rivia & Skellige VRL-13283

kouluratsastuspainote GP
tasolla  ::  10 / 10
ominaisuuspisteet  ::  5978.04

tahti ja irtonaisuus 3197.54
kuuliaisuus ja luonne 2780.50

  KTK-III

11.05.2017 NJ-näyttelyt Koistilassa, päätuomarina vaapu - irtoSERT

kantakirjaustilaisuus 20.08.2017: 17 + 17 + 16 + 15 = 65p. / KTK-III


Nappisilmäinen Koko on emänsä tavoin hyvin rauhanomainen tapaus. Tamma rakastaa kaikenlaista läheisyyttä ja huomiota, ja viihtyykin tarhassa ja laitumella useamman hevosen seurassa hyvin. Hieman hermoheikko Koko tahtoo aina turvautua lähimpään ihmiseen, etenkin jännittävässä tilanteessa. Taluttaessakin se tulee nätisti ja reippaasti rinnalla, ettei vain mitään tapahtuisi matkalla talliin. Pimeällä tamma saattaa ajautua hieman hysteeriseksi, jolloin sitä ei missään nimessä saisi jättää yksin pihalle.

   Koko on hoitaessa hyvin kiltti ja huomionkipeä, aina kerjäämässä rapsutuksia harjailun lomassa. Tamman suosioon pääsee helposti hemmottelemalla sitä kaiken maailman halittelutuokioilla ja ylimääräisillä herkuilla. Varusteille Koko saattaa näyttää vähän nyrpeää naamaa, mutta siihen se sitten aina jääkin. Pesutilanteissa tamma on vähän herkkis – pesemisestä Koko ei nauti sitten yhtään, mutta kylmä vesi on ehdoton ei. Tamma tahtoo olla aina pesun jälkeen oikea vilukissa, ja se pitääkin kääriä kunnolla loimiin, ettei se jäätyisi. Kengittäjälle tai eläinlääkärille ei tammasta ole mitään ongelmaa, mitä se nyt tilanteita vähän jännittää.

   Ratsastaessa Koko on alkuun erittäin uninen ja tahmea. Aktiiviset verryttelyt, joissa tamman jo pitää tehdä jotain muuta kuin ravata ympäri kenttää, saavat sen virkistymään aika nopeasti. Mitä enemmän Kokolta vaatii aktiivisuutta ja oman moottorin käyttöä alusta asti, sitä vähemmän sitä joutuu aktiivisuudesta muistuttamaan myöhemmin. Kokolla on mukavan pehmeä ravi, joka saa paremmin ilmavuutta tamman vetreytyessä. Laukka on tasaista ja hyvin säädeltävissä, mutta se on Kokolle hieman vaikeampi askellaji. Tamma yrittää aina parhaansa, vaikka asia olisikin sille vaikea. Koko on mukavan yritteliäs treenikaveri, ja se pysyy helposti tasaisena koko ratsastuksen ajan, jos ratsastaja pysyy rauhallisena, eikä lähde käyttämään apuja liiallisesti. Maastoon Koko lähtee mielellään, mutta se tahtoo jännittää vähän kaikkea, jonka takia on turvallisempaa lähteä jonkun muun ratsukon seurassa, kuin yksin.

luonteen on kirjoittanut kasvattaja


Sukutiedot

i. Soul Syndicate NON
trak, rn, 166cm
KRJ-II
ii. C'est Commage
trak, rn, 167cm
KTK-III, KRJ-I
iii. Rogue 724 evm
trak, rn, 169cm
iie. Cecermie Leona evm
trak, rn, 167cm
ie. Schwantesia
trak, m, 165cm
iei. Prontenced evm
trak, trn, 164cm
iee. Shenequa evm
trak, prn, 161cm
e. Rosenhof Kora
trak, mkm, 173cm
KTK-III, KRJ-II, KV-III
ei. Asfaloth
trak, mkm, 175cm
KRJ-I
eii. Rohanor evm
trak, rtkm, 176cm
eie. Afrodite evm
trak, mkm, 170cm
ee. Kassandra
trak, mkm, 164cm
VSN Ch, KTK-II, KRJ-I, AB
eei. Adrian evm
trak, mkm, 168cm
eee. Kasimira evm
trak, rnkm, 165cm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin quis blandit eros. Duis venenatis rhoncus felis sed vestibulum. Donec auctor mauris orci, non porta ipsum. Integer condimentum odio sed nibh egestas mattis. Mauris pellentesque odio sed diam elementum vel egestas sem lacinia. Maecenas tempor eros in neque vehicula sed fringilla nisi sodales. Nulla elit odio, pulvinar quis interdum vel, rutrum id lectus. Aenean pretium ornare lacus, ac vestibulum nibh elementum sed. Nunc neque diam, posuere a dictum nec, gravida.

Jälkeläiset   born 02.04.2020 filly Koressia of Rivia  ::  by Ikaros F  ::  owned by Lallybroch (VRL-04374)

Kuvagalleria