Nevelnor

Hollantilaisia vuodesta 2018

1800-luvulta nykyhetkeen

Valkoinen tallirakennus sekä vanha linnan maiden puutarhurin asunto sopivat maisemaan täydellisesti, täysin uudelleenrakennetusta linnasta puhumattakaan. Vanhasta kuninkaanlinnasta ei ollut jäänyt paljoa jäljelle tuhoisan palon jäljiltä 1900-luvun puolessa välissä. Kuninkaan aikana eläneiden taiteilijoiden maalauksista oli saatu selkeä kuva rakennuksen ulkomuodosta sen kulta-aikana. Linna, tallirakennus sekä asuintalo olivat rakennettu kuninkaallista tyyliä noudattaen, eikä työmaa ollut halpa maan silloiselle omistajalle. Niinpä kolme ympäröivää kaupunkia ottivat linnan maat haltuunsa ja asettivat puutarhurin asunnon sekä tallirakennuksen myyntiin. Itse linna ja sen lähiympäristö muutettaisiin museoksi ja historialliseksi paikaksi raa'an menneisyytensä nojalla. Parin mutkan kautta asuintilat sekä talli päätyivät nuoren aikuisen Jeremias Krusenin omistukseen.

Hevosmiehenä tunnettu Krusen halusi palauttaa maiden kunnon entiseen hohtoonsa. Suuren perinnön turvin miehellä olisi varaa siihen. Rakennukset olivat lähes koskemattomia, joten loppusilauksena ainoastaan maneesi sekä ratsastuskenttä uusittiin. Kuuluisten vanhempien jälkeläiset vietiin talliin vuorollaan ja tilan päiväjärjestys lähti heti rullaamaan saumattomasti. Hevosten koulutus luovutettiin vain alan parhaimpien käsiin sekä kilpailuiden sponsoreiksi valittiin vain parhaimmat organisaatiot sekä vaikutusvaltaisimmat yksityihenkilöt. Nevelnorin oli määrä nousta jälleen jokaisen tietoisuuteen.

- J. Krusen

14.03.2018 - Kilpailu jatkuu

Kouluratsumme ovat pärjänneet hienosti kisoissa ja matkaavat hyvää tahtia kohti huippua. Esteratsuille ei ole löytynyt sopivia kilpailuita vähään aikaan, mutta niiden kanssa valmistaudutaan koko ajan tuleviin kisoihin. Lisäksi luottovalmentajani on käynyt katsomassa jokaisen hevosen kehitystä viimeisen viikon aikana.


Yhteistyössä

Muita KWPN-kasvattajia

Stud Roibrant
Stratocaster
Tallin nimi
Atorina
Harmony Sporthorses
Romilly
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi

Yhteystiedot

Jeremias VRL-14433
jere_virt@hotmail.com
Nevelnor 2018
VIRTUAALITALLI

Tekijänoikeudet

Sivuilla olevat materiaalit kuuluvat tallille,
ellei toisin ole mainittu
Tausta © Steve Miller, CC BY-NC-SA 2.0Koristekuva © AK