Tervetuloa Kainuuseen

Kun aina ei mene ihan suunnitelmien mukaan. Syksyllä 2017 Fiialla ja Jerellä meni lusikat jakoon ja yllättävän sopuisan eron tuloksena Raatteen tilukset ja hevoset jäivät hevosmiehelle. Kuitenkin aktiivisen tallin pyörittäminen yksin oli yhtä helppoa kuin ikiliikkujan keksiminen, joten Jere saikin kaverikseen Sonyan. Saas nähdä miten tässä käy... Kyllähän kaikki tallityöntekijät auttaa, mutta pysyvätkö muut kahden vauhdikkaan omistajan perässä?

Rauhallisissa Kainuun maisemissa sijaitseva talli sai kokonaan uuden ilmeen kesän 2017 aikana. Punaiset rakennukset tarhoineen sopivat Kajaanin maisemiin kuin nenä päähän. Nelijalkaisia ruohonleikkureita vähän joka suunnalla, mihin tahansa katsoo ja kaksi vauhdikasta tallinomistajaa niiden tasapainona. Jukolan Jatkosodasta alkunsa saanut rakkaus suomenhevosiin on kasvanut hiljalleen kokonaiseksi hevoslaumaksi.

Suuret viljapellot ympäröivät tallin aluetta ja Oulunjärven houkuttelemat linnut ovat usein laakeilla alueilla lepäämässä. Korkeat vaarat tarjoavat monipuolisia maastoratsastusmahdollisuuksia ja pienet polut metsien halki näyttävät kävijälle parhaimmat puolet Kajaanin luonnosta. Reitit kannattaa kuitenkin tietää, mutkikkaat tiet ja joka nurkasta samalta näyttävä kasvusto ja maisema nielevät varomattomat ratsukot syvälle syövereihinsä.

Toivottavasti viihdyt
- Jere & Sonya -

VRL-14433 :: VRL-09386

Infoa

jere_virt@hotmail.com
vsoneu@gmail.com
RAAT6531
Tykkäsitkö? - Peukuta !

suosittelemme

Fiktio :: Haavelaakso :: Hattuvaara
Hippalekin Suomenhevoset ♥ :: Jukola :: Kahmon
Kaunovaara :: Mörkövaara :: Narnia :: Nuppulanharjun Tila
Pirunkorpi :: Rajaton ♥ :: Susiraja :: Vanima :: Ventos
Uutisia tallilta - 15.12.2017
Hevosten sivuille päiviteltiin kattavammat sukupuut sekä päiviteltiin vähän arvonimiä sukulaisille. Myös tammat ja orit "erotettiin" toisistaan, kummankin puoliskon saadessa kokonaan oma puolisko tallista. - lue lisää...

virtuaalitalli - virtuaalihevonen
Raatteen Suomenhevoset 2017
Otsikkokuva © Cherie (CC BY-NC 2.0)
ethän kopioi sivuilta mitään.
Takaisin sivun alkuun