Uutisia Kainuun maisemista 2017


15.12.2017

Hevosten sivuille päiviteltiin kattavammat sukupuut sekä päiviteltiin vähän arvonimiä sukulaisille. Myös tammat ja orit "erotettiin" toisistaan, kummankin puoliskon saadessa kokonaan oma puolisko tallista. Kilpailuiden osalta Sonya on tehnyt mahtavaa työtä. Pari tallin työntekijää on kyselly multa, onks se nainen menny ihan sekasin, kun koko ajan on jossain kisareissussa jonkun hevosen kanssa. Ite oon vaan ilonen siitä, et jollain on noin paljon kunnianhimoo ja intoo lähtee kilpailemaan. Mä viihdyn ihan hyvin täällä kotikentällä treenaamisen parissa.

Meillä Sonyan kanssa ihan täällä maan kamaralla menee myös hynttyyt hyvin keskenään yheen. Joitain muutoksia on tallissa tehty ja kaikkiin on löydetty molempia miellyttävä ratkasu.


10.12.2017

Niin paljon uusia naamoja on muuttanut talliin. Maanan kasvatti Hopeapaju on juuri päässyt asettautumaan uuteen kotiinsa. Ja myös vauvauutisia on tiedossa; Jaala sekä Viestinviejä päättivät valasta muuten niin harmaata talvea. Nämä vaavit saavatki nyt ihan rauhassa vaan olla ja odottaa joulua!

02.12.2017

Avioeron myötä oli tarve löytää toinen nainen pyörittämään tallin arkea. Olihan tässä aika p*rkeleesti hommaa yhelle hengelle. Pientä hiljaiseloa tässä ollut, mut ehkäpä sitä pikkuhiljaa päästään nostelemaan päätä esille. Sonya on päävastuussa hevosten kilpailuttamisesta ja Jere päiväkirjan täyttämisestä. Ps. Joulukuussa myös nuorille suokeille suunnattu valmennus.

virtuaalitalli - virtuaalihevonen
Raatteen Suomenhevoset 2017
ethän kopioi sivuilta mitään.
Takaisin sivun alkuun