Avrelian Dmitriyevich Ismailov

20.11.1989 / Neuvostoliitto
kaksoiskansalaisuus Venäjä / Suomi

190cm

Investointipankkiiri (työskentelee projektiluontoisesti), Grand Prix -tason kouluratsastaja ja tuomari.

Kielitaito venäjä / saksa / englanti / suomi (lueteltuna vahvimmasta heikoimpaan). Selkeä venäläinen aksentti.

Juo kahvinsa mustana, viininsä punaisena ja vodkansa venäläisenä.
Polttaa kohtalaisen pahasti ketjussa.

Ajaa astetta paremmalla Porschella.

Siperian Euraasian kokoinen ego ja itsevarmuus.

Kihloissa Annabelle Pajun kanssa, yhteinen tytär (synt. 10.12.2020).

Esittelykuvistaan poiketen nykyään parrakas.

Persoonana

Parisuhde on tehnyt Avrelianille pelkästään hyvää ja parantanut niin miehen mielialaa kuin elämänlaatua, mutta venäläinen ei vieläkään ole mitenkään miellyttävä persoona. Ihmiset ovat Avrelianin mielestä edelleen pitkälti ärsyttäviä tai pitkästyttäviä, yleensä molempia, eikä mies ole erityisen innokas solmimaan uusia ihmissuhteita. Kylmäkiskoinen, pitkästynyt perusilme ja -olemus ei ole kadonnut mihinkään, vaikka se Annabellen seurassa pehmeneekin. Muut ihmiset saavat edelleen osakseen samoja alentuvia katseita, nenän nyrpistelyä, ivaavia kommentteja sekä täyttä huomiotta jättämistä kuin aina ennenkin.

(Turhan)tarkka, suorastaan pedantti luonne, järjestelmällinen, siisti ja tehokas niin työssään, hevosten kanssa kuin yksityiselämässäänkin. Sikäli kun sitä on; Avrelian ei yleensä ajattele suuria kanssaihmisistään, mies viihtyy parhaiten yksin tai Annabellen kanssa pitkästyen muussa seurassa helposti. Pieni lähipiiri tekee tähän poikkeuksen.
Kylmähkö, laskelmoiva, älykäs ihminen, taitava rahan ja hevosten kanssa, ihmisten kanssa ei sitten niinkään. Ei sillä, että Avreliania kamalasti kiinnostaisikaan. Käyttäytyy kuitenkin halutessaan hyvinkin kohteliaasti kaikesta viileydestään huolimatta, vaikka puheissaan saattaakin olla loukkaava. Käytöstapojen puutteesta miestä ei kuitenkaan voi syyttää, monesta, monesta muusta asiasta sitten sitäkin enemmän. Eri asia, suvaitseeko herra tuhlata käytöstapoja jokaiseen vastaantulijaan.

Musta, kuiva huumorintaju, piikittelee ja sättii muita surutta. Pienessä maistissa hieman hilpeämpi ja huumorintajuisempi. Jonkinlainen kyky tilannekomiikkaan. Paha tapa aiheuttaa muille hyvin kiusallisia hetkiä puhumalla aivan liian suoraan ilman mitään suodatinta.
Puhuu herkästi sarkastisesti tai alentuvasti, etenkin reilusti nuoremmilleen (tai niille, joita sietää vielä vähemmän kuin muista). Yleensä epämiellyttävä tuttavuus, mikä on täysin Avrelianin itsensä vika.

Läheisilleen huomattavasti miellyttävämpi persoona, pitkälti siksi, että Avrelian vaivautuu käyttäytymään yrittäen ajatella toisen tunteita, eikä käyttäydy tai puhu niin törkeästi kuin silmissään yhdentekevien ihmisten seurassa. Mies on kuitenkin sosiaalisesti vähän osaamaton palikka, joten lähipiirikin saa osansa suodattamattomista töksäytyksistä sun muusta. Kun ei se bisnesetiketti ihan sellaisenaan siirry arkielämään.Taide © Pölhö, kiitos ♥

Ratsastajana / valmentajana / tuomarina

Avrelianin ensimmäinen ratsastuksenopettaja ja valmentaja oli neuvostoliittolainen upseeri, mikä on jättänyt hyvin tunnistettavan kädenjäljen miehen toimintatapoihin. Tarkka niuhottamiseen asti, aina täydellisessä kurissa ja järjestyksessä odottaen sitä myös muilta. Todella pilkuntarkka ratsastaja, ei siedä virheitä yhtään sen enempää itseltään kuin muiltakaan. Etenkään itseltään; Avrelian on itsensä pahin, ja innokkain, kriitikko. Pyrkii pehmeään, eleettömään ratsastukseen, keskittyessään näyttää olevan vieläkin enemmän henkinen keskisormi pystyssä kuin tavallisesti.

Hyvin fyysinen valmentaja, tulee ja (pakko)asettelee jalkasi/kätesi/ryhtisi kuten kuuluu, moittii, kritisoi, korjaa, ei päästä yhtäkään valmennettavaansa helpolla. Jakaa kehuja äärettömän kitsaasti. Hevosta kohtaan aina reilu, pitää siistiä, hyvää ratsastusta hevosen ja lajin kunnioituksena, eikä siksi siedä tai ymmärrä yhtäkään ihmisiä, jotka nousevat puolivedossa ratsaille. Valmentaa melkein yhtä kitsaasti kuin jakaa kehuja. Kommentoi, kritisoi ja ohjaa muiden ratsastusta mielellään, joskin sillä on harvinaisen vähän tekemistä auttamisenhalun kanssa.

Nuorempana (~15-20v) valmentautui ja kilpaili kenttäratsastuksessa, on keskittynyt jo kymmenisen vuotta kouluratsastukseen henkinen nuttura jumalattoman tiukalla. Kilpailee voittaakseen, "lähdetään nyt kokeilemaan" ei tule kuuloonkaan. Nuorille hevosille hakee rutiinia ja kokemusta vähemmän tiukkapipoisesti. Hirvittävän huono häviäjä, eikä kyllä voittajanakaan kaksinen.

Suunnittelee kür-ohjelmia huvikseen (vaB-GP). Koulutuomarioikeudet kansainvälisiin kisoihin saakka, tuomaroi hyvin harvakseltaan. Äärettömän tiukka, kriittinen tuomari, jonka jäljiltä arvostelupaperissa lukee muutakin kuin "parempi kuolaintuki" tai "siisti pysähdys". Yleensä kaikki kommentoinnille varattu tila on käytetty erittäin tehokkaasti hyväksi; Avrelianilla on tiivis, siisti käsiala.Taide © J, R. & Elisa (linet) / Miia (värit), kiitos ♥

Ihmissuhteet

Annabelle Paju
Avovaimo, kihloissa. Eksklusiivisesti 07.03.2020 alkaen, virallisesti parisuhteessa 24.06.2020, kihlat 24.12.2020.

Avrelianin elämän tärkein ihminen, ja aivan vahingossa; mies ei etsinyt Annabellestä satunnaisseuraa enempää. Suhde kuitenkin eteni alkamisensa jälkeen nopeasti (Avrelian ei näe mitään mieltä odottaa vain siksi, että se olisi jotenkin sosiaalisesti hyväksyttävämpää). Annabellen seurassa Avrelian ei ole niin murhanhimoisen tyytymättömän näköinen kuin yleensä, vaan ihan hymyilee ollen paljon levollisemman sekä tyytyväisemmän oloinen. Parisuhde on tehnyt venäläiselle pelkästään hyvää, vaikkei mies itse ole kunnolla sisäistänyt mielialassaan tapahtunutta muutosta.
Korviaan myöten rakastunut.

Iskra Victoria Avrelianovna "Bean" (synt. 10.12.2020)
Avrelianin ja Annabellen tytär, Annabellen ohella Avrelianin elämän tärkein ihminen.

Viktor Ruzdov
Entinen valmentaja, harvasta yhteydenpidosta huolimatta edelleen läheinen, auktoriteetti ja isähahmo. Tapaavat lähinnä Avrelianin käydessä Moskovassa, soittavat toisilleen hyvin harvoin. (Viktor antaa Avrelianin olla juuri niin epäsosiaalinen ja huono yhteydenpitäjä kuin mitä Avrelian on.)

Silja Seljaranta
Avrelianin paras, ja ainoa, ystävä, sekä valmennettava. Jokseenkin räiskähtelevästä alusta huolimatta kaksikko tulee erinomaisesti toimeen. Se kisapaikkojen inhottava kauhukaksikko, joka arvostelee muiden suorituksia vähemmän mairittelevin sanakääntein. Kovaan ääneen.

Iivari von Hoffrén

Vitaliya Dzelzain
Asialliset, enemmän ammattimaiset välit; Avrelian tekee mielellään hevoskauppoja Vitaliyan kanssa.

Triviatietoja

Todella tarkka pukeutumisesta; et tule koskaan näkemään miestä risoissa farkuissa tai huonosti istuvassa puvussa. Suosii vaatteissaan (ja vähän kaikessa muussakin) mustavalkoisuutta, jonkin verran tummansinistä ja -vihreää, satunnaisesti punaista. Yleisimmin täysmustaa, kirkkaat värit eivät tule kysymykseenkään. Ei käytä logo- tai printtivaatteita bändipaitoja lukuun ottamatta. Adidas kolmiraitoineen aiheuttaa välittömän inhoreaktion; hän ei ole niitä slaaveja.

Matala, miellyttävä puheääni, hienoinen kontrasti epämiellyttävälle persoonalle. Komea lauluääni, ei lähde karaokeen vaikka kuinka yllyttäisi. Huomattavasti arkiminäänsä eläväisempi keikoilla; Avrelian laulaa ja huutaa mukana, eikä oikein ymmärrä ihmisiä, jotka voivat vain seistä tuppisuina paikoillaan livekonserteissa. Hankkii aina permantoliput.
Kuuntelee klassista ja metallimusiikkia (kaikki alagenret), inhoaa räppiä eikä edes pidä sitä musiikkina.

Kielitaito venäjä / saksa / englanti / suomi (lueteltuna vahvimmasta heikoimpaan). Selkeä venäläinen aksentti. Puhuu ja ymmärtää suomea erittäin hyvin, vaikka etenkin (pohjois)murteet sekä osa sanonnoista ym. vielä meneekin yli ymmärryksen. Saattaa sekoittaa puheeseensa englantia ja/tai saksaa, jos ei millään saa päähänsä jonkin sanan suomenkielistä vastinetta.