Fatality Lumos

Päiväkirja

Lue meidän seikkailuja Huminassa täältä!

11
HEI 2019
Päiväkirja
Annabelle

Just eilen sanoin et en pidä kouluratsastuksesta. No, pihalla seisoo nyt sit GP-tason kouluhevonen. Taidetaan osallistua ahkerammin kouluvalmennuksiin. Hups.

Fantsun matka oli ilmeisestikin sujunut hyvin. Ori ei ollut koko aikana korvaansa letkauttanut mutta pihamaalla pisti aika nopeasti jarrut pohjaan ja siinä hetken me sitten toisiamme katselimme. Minä toki pinkkilasit (heart eyes mofos ofc) päässä katseli ihastuneena kirjavaa ostostani mistä olisin ikuisuuden valtiolle velkavankeudessa, oli se sen verran monta rahaa maksanut. Fantsu sen sijaan katseli pää korkealla yläilmoissa mua vähän sen näköisenä et anteeksi mutta mikä olet? Hetken tsemppipuheen pidettyä itselleni (oot universumin jumalatar oi!) ja matkasuojia riisuessani orilta olin vieläkin aika puulla päähän lyötynä. Tässä se nyt olis. Ikioma GP-tason kouluhevonen, eikä silmiinkään sattunut sitä katsellessa.


20
TOU 2018
Päiväkirja
Icarus

Tänään tapahtui jotain ennenkuulumatonta: hyppäsimme Fatalin kanssa esteitä! Onhan sen kanssa joskus aiemmin pompittu, mutta nyt moinen huvi on jäänyt vähälle kun olemme keskittyneet uran etenemiseen. Kentälle oltiin vain niin sopivasti jätetty muutamia pieniä esteitä, että kiusausta oli vaikea vastustaa... Suurin yllätys oli kuitenkin se, että Fatal oikeasti vähän innostui ja teki välillä aikamoisia tiikeriloikkia noiden huimien, maksimissaan 60 cm korkeiden esteiden ylitse. Aiempina liikkumisongelmina oli siis selkeästi vain liian kapea satula, koska nyt kun olen tämän viikon uutta Divinon satulaamme testanut niin ratsastettavuus on ollut ihan uudella tasolla... Fatal on harvinaisen reipas! Pomput olivat kaukana siisteistä ja harkituista, mutta meillä kummallakin oli niin hauskaa että mitäs väliä sillä oli. Ei me ikinä kisaamaan ryhdytä, mutta voisi ihan vain piruuttaan välillä hypätäkin. Vaihtelu tekee selkeästi nimittäin hyvää.


15
HUH 2018
Päiväkirja
Icarus

Fatal on kulkenut nyt kertakaikkisen huonosti, mönkinyt pohkeen takana ja jopa juputtanut niskojaan nakellen. Se ei ole yhtään orin tapaista, ja veikkaan vahvasti että satula on alkanut painamaan — onhan meillä ollut ensimmäisistä kausista lähtien sama satula, ja jos (kun!) Fatalin lihaksisto on kasvanut siitä, niin voipi olla että kirraa kiinni. Ainakin toivon hartaasti että kyse on vain satulaongelmasta, eikä esimerkiksi jaloista... Satulansovittaja tulee ylihuomenna katsomaan, olisiko uudelle penkille tarvetta. Pidetään peukkuja että se auttaa.