NK - Näyttelyiden Kermaa
Näyttelyiden Kermaa

Virtuaalisen Näyttelyjaoksen alainen sivusto

Jaos tiedottaa

Näyttelyiden Kermaa -sivut yhdistyvät yhdeksi yhteiseksi sivuksi.

Erillinen rotujaottelu poistuu Näyttelyiden Kermaa sivustoilta ja ne palaavat yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Näin arvonimien anominen on kaikille roduille yhtä helppoa, eikä ole ylläpitäjäsidonnainen.

Arvonimien ilmoitusmuoto muuttuu

Arvonimien ilmoitusmuoto muuttuu, jotta niiden vienti jatkossa helpottuu ja näin ollen ne saadaan ilmoitettua suoraan samassa muodossa myös VRL, jotta arvonimi tulee näkyviin hevosen VH-profiiliin. Katso tarkemmat ohjeet Anominen-sivulta.

Ylläpito on muuttunut

Näyttelyiden Kermaa sivuston yhdistymisen myötä ylläpitäjänä toimii Kirsiina. Hae ylläpitäjätiimiin sähköpostilla nayttelykermaa@gmail.com tai Keskustan kautta!

Tervetuloa Näyttelyiden Kermaa -sivustolle

Näyttelyiden Kermaa on Virtuaalisen Näyttelyjaoksen, lyhyemmin NJ, alainen sivusto, joka myöntää hevosille erilaisia arvonimiä. Arvonimiä on yhteensä 5 ja niitä voidaan anoa näyttelytuloksien perusteella

Alunperin Näyttelyiden Kermaa oli kaikille roduille yhteinen, mutta vuonna 2007 se jaettiin hevostyyppien ja/tai -rotujen perusteella eri alasivustoihin. Vuonna 2021 alkoi keskustelu uudesta Näyttelyiden Kermaa -sivustosta, joka jatkaisi samalla alkuperäisellä tavalla. Tulevaisuudessa on tarkoitus saada arvonimet myös Virtuaalisen Ratsastajainliiton VH-profiileihin.

Ylläpitoon voi ottaa yhteyttä sähköpostilla nayttelykermaa@gmail.com

Viimeisin päivitys 08.06.2022

Uusia palkittuja on tullut hurjasti! Vanhoja on alettu käymään läpi.

Päivitys 05.06.2022

Arvonimien anominen uudella sivustolla on nyt auki!

Yhteystiedot

Ylläpitäjät: Kirsiina (VRL-05196)
Sähköposti: nayttelykermaa@gmail.com

© Näyttelyjaos   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery