ERJ - Esteratsastusjaos
Esteratsastusjaos

ERJ - virtuaalinen jaos

"

Esteratsastusjaos ERJ on vuonna 2001 perustettu
virtuaalinen jaos, jonka tarkoituksena on edistää
virtuaalista esteratsastustoimintaa. Jaoksen säännöt
pohjautuvat Virtuaalisen ratsastajainliiton
kilpailusääntöihin ja niiden avulla pyritään
yhdistämään ja valvomaan lajin toimintaa"

Jaos tiedottaa

Sorel (VRL-00884) jättäytyy pois Esteratsastusjaoksen ylläpidosta 01.11.2020 ja alaera (VRL-13283) & Jemiina (VRL-07412) jatkavat sekä jaoksen että laatuarvostelun ylläpidossa. Kiitos Sorelille jaoksen kanssa tehdystä työstä!

Jaos suosittelee

Estevarsojen laatuarvostelu arvostelee ja palkitsee 2-4- vuotiaita esteratsun alkuja rakenteen, suvun, käyttöominaisuuksien (käytös, irtohypytys, askellajit) perusteella.

Palkinnot

Odotetut kasvattaja- ja jälkeläispalkinnot ovat anottavissa.

Historiaa

ERJ on vuonna 2001 perustettu kilpailujaos, jonka pitkäaikaisia ylläpitäjiä on olleet mm. Cannabia, Tuulia T., Joe ja Jenny. Esteratsastus on kouluratsastuksen ohella virtuaalimaailman suosituimpia ratsastus- ja kilpailulajeja.

Tavoitteet

Esteratsastusjaoksen tarkoituksena yhdistää, tukea, valvoa ja edistää esteratsastustoimintaa virtuaalimaailmassa. Keinoja tähän on mm. Virtuaalisen ratsastajainliiton alla toimiva kilpailukalenteri, yhteiset kilpailusäännöt, laatuarvostelut sekä kasvattaja- ja jälkeläispalkinnot jotka otettiin käyttöön kesällä 2018.

Työntekijäksi ERJ:lle?

ERJ on kaikkien harrastajien yhteinen jaos ja toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Työpaikkoja on avoinna jatkuvasti niin kilpailu- ja tuloshyväksynnässä kuin laatuarvostelun tuomarointitehtävissäkin. Kaikista avoimista paikoista ei välttämättä järjestetä aktiivista avointa hakua, mutta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä sähköpostitse. Tutustuthan kuitenkin ennen vastuutehtäviin pyrkimistä jaoksen sääntöihin.Viimeisin päivitys 09.03.2021

Hevosen VH-tunnus on pakollinen kaikissa kilpailuissa!

Yhteystiedot

Ylläpitäjä: alaera (VRL-13283) & Jemiina (VRL-07412)
Sähköposti: erjlaatis@gmail.com

© Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery   |   Otsikon kuva © carterse (CC BY-SA 2.0)