Virtuaalinen Agilityliitto

"Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva kaiken ikäisille ihmisille sopiva liikuntamuoto. Ohjaaja ohjaa koiran suorittamaan radalla olevat esteet liikkumalla, kehonsa liikkein ja ääntään käyttäen. Parhaimmillaan agilitysuoritus on ohjaajan ja koiran saumatonta yhteistyötä josta molemmat nauttivat." © Suomen Agilityliitto

vAL on virtuaalimaailman ainoa ns. virallinen agilityliitto, josta saat kaiken tarvittavan tiedon lajista. Eritoten ensikertalaisten kannattaa kerrata Info-sivu erityisen tarkkaan ennen kilpailujen huumaavaan maailmaan säntäämistä. Kun perusasiat ovat hallussa, voi sinustakin kuoriutua yksi virtuaalimaailman taitavimpien agilitykoirien ohjaajista! Ja kun tietoa kertyy, pian löydätkin itsesi joko tuomarin tai kisanjärjestäjän asemasta. vAL on vFCI:n jäsenliitto.

Agilityliitto pyritään pitämään aina mahdollisimman aktiivisena tarjotaksemme kaikille halukkaille virtuaalikoirien omistajille elämyksiä lajin parissa. Toivottavasti viihdytte!

Mukavia kisaushetkiä toivottaen;
alaera
sähköposti

05.06.2020 Tuomarointi sivulle päivitetty vihreällä 16.6.2017 alkaen hyväksytty täytekoirien lisääminen ohjeineen osallistujiin tarvittaessa.
24.08.2018 Kisojen osallistumisrajoituksia päivitetty vFCI:n ohjeiden mukaisiksi.
29.11.2017 Kisakalenteri ja sitä mukaa kokeiden anominen siirtynyt vFCI:lle. Linkit päivitetty.
26.03.2017 Kokeen anominen ja valoinarvonimen anominen tapahtuvat nykyään lomakkeella. Lomakekoodista kiitokset Timberwolfille! <3
12.03.2017 Uudistetty vAL avattu kävijöille.
28.02.2017 Jaos on siirtynyt alaeralle, kiitos Sigitiukselle kuluneesta ajasta liiton pitäjänä! <3 Uusia sivuja on alettu kasaamaan alaeran omalle domainille, Shadylle hurjasti kiitoksia uudesta ulkasta!

(c) virtuaalinen agilityliitto
otsikko kuvat (c) Åsa Kronkvist CC, SheltieBoy CC, MrDog CC